Dubbelglas in Breda, vakkundig geplaatst!

Dubbelglas

Isolatie is belangrijk voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Door uw woning goed te isoleren kunt u veel geld besparen omdat u minder hoeft te stoken. Een van de belangrijkste isolatie maatregelen die u kunt treffen in uw woning is het aanbrengen van dubbelglas in Breda. Veel woningen in Breda beschikken al over dubbelglas maar vaak is dat al tientallen jaren oud. Door innovaties is de laatste jaren de kwaliteit veel hoger geworden, waardoor een veel beter rendement haalbaar is. Onze glaszetter staat direct voor u klaar!

Dubbele beglazing en HR-beglazing

Dubbele beglazing en HR-beglazing vallen onder de noemer isolatiebeglazing. Isolatiebeglazing bestaat uit twee glasplaten met daartussen een ruimte die gevuld is met lucht of een beter isolerend gas zoals argon of krypton. De luchtlaag tussen glasplaten zorgt voor een hogere isolatiewaarde, lucht heeft immers een hoge warmteweerstand. De glasplaten worden op afstand van elkaar gehouden met behulp van een metalen afstandhouder. Isolatieglas zorgt voor veel lagere stookkosten en verdient zichzelf binnen een aantal jaar als het ware terug. Daarnaast draagt u met isolatieglas bij aan een verminderde CO2-uitstoot, wat dan weer gunstig is voor het milieu. Heeft u interesse in isolatiebeglazing, neemt u dan contact met ons op. Onze glaszetters kunnen isolatieglas voor u plaatsen en u adviseren over de verschillende soorten isolatieglas.

Verschillende soorten isolatiebeglazing

Man installing double glazed windowsEr zijn verschillende soorten isolatieglas op de markt tegenwoordig. We onderscheiden het ‘gewone’ dubbel glas, wat bestaat uit twee glasplaten met een (droge) luchtlaag ertussen, en nog een aantal soorten HR-glas. HR-glas verschilt van dubbel glas, doordat tussen de glasplaten een coating is aangebracht. Deze coating zorgt voor een hogere isolatiewaarde. Doordat er telkens nieuwe soorten beglazing zijn ontwikkeld met een hogere isolatiewaarde, zijn de types HR+, HR++ en HR+++ ontstaan. Vanaf HR++ glas wordt de tussenruimte tussen twee glasplaten niet gevuld met lucht, maar met een edelgas. HR+++ glas bestaat zelfs uit drie glasplaten met twee tussenruimtes.

Woont u in Breda? En denkt u erover dubbelglas in uw ramen te laten zetten en daarmee flink te besparen op energiekosten? Neem dan eens contact met ons op voor een advies. Onze deskundige medewerkers willen nu graag alles vertellen over dubbelglas en zullen graag uw vragen beantwoorden. Bel of mail ons dus voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met het plaatsen van glas of het herstellen van glasschade. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button