Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7

Nood- en spoedgevallen

Glasschade?

Direct ter plaatse

Laat uw glas plaatsen door de erkende en voordelige glaszetter in Breda

Hebben uw kinderen een bal door de ruit geschoten, heeft een flinke storm glasschade veroorzaakt of wilt u uw huis beter isoleren met dubbel glas? Laat in alle gevallen uw glas plaatsen in Breda door de professionele glaszetter. Het is voor velen een vertrouwd en voordelig adres voor het plaatsen en monteren van nieuw glas en het repareren van glasschade. Wij staan er op elk moment en zijn altijd bereikbaar. Maak in situaties die geen uitstel dulden gebruik van onze 24-uurs spoedservice en uw glasprobleem is binnen korte tijd verholpen.

De betrouwbare glaszetter in Breda kan allerlei soorten glas plaatsen

Glas plaatsenVoor de glaszetter in Breda geldt: vakmanschap is meesterschap. U kunt rekenen op onze kennis en jarenlange ervaring in glasplaatsing van allerlei formaten in verschillende typen woningen, kantoren en bedrijfsruimtes. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen voor juiste plaatsing en kunnen u adviseren over speciaal inbraakwerend glas met een folie-laag, dat het moeilijk maakt om uw ramen in te tikken. U kunt tevens bij ons terecht voor isolatieglas, brandwerend en gekleurd glas.

Betrek buiten en binnen bij elkaar met behulp van glas

Baal jij er ook stevig van dat het ’s winters zo koud is in Nederland? Wij in ieder geval wel! Het is in de wintermaanden namelijk niet bepaald aantrekkelijk om lekker in je tuin te gaan zitten. De temperatuur is hier namelijk niet naar. Binnen is het weliswaar lekker warm, maar hier voel jij mogelijk niet echt een link met buiten. Dit kun je op verschillende manieren oplossen. Zo kun je bijvoorbeeld meer planten in huis plaatsen in de wintermaanden. Op deze manier kleurt jouw huis aanzienlijk groener, waardoor je meer het idee hebt de natuur naar binnen te halen. Dit is een vrij goedkope oplossing. Wil jij het allemaal toch wat grootser aanpakken en mag het ook redelijk wat geld kosten? Dan adviseren wij jou om gebruik te maken van glas om buiten en binnen met elkaar te betrekken.

Vervang ramen door glazen deurenDubbelglas

Woon jij in een relatief oude woning? Dan kun jij waarschijnlijk alleen via een schuurdeur in jouw tuin komen. Dit kost behoorlijk wat moeite. Sommige mensen worden hierdoor zelfs weerhouden om in hun tuin te gaan zitten. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Is jouw woning aan de achterzijde voorzien van een aantal ramen? Dan voel je die link met buiten al enigszins. Toch kan het allemaal nog wat intenser. Hoe? Door de huidige ramen te vervangen door glazen deuren. In de zomer kun je deze deuren wagenwijd opengooien, waardoor je snel en makkelijk van binnen naar buiten kunt lopen en andersom. Ook in de wintermaanden heb je hier echter profijt van. Waarom? Omdat jij veel makkelijker jouw tuin inkijkt. En daarnaast kom er door glazen deuren aanzienlijk meer daglicht binnen dan via een paar ramen. We kunnen dus gerust spreken van een win-win situatie!

Andere mogelijkheden met glas

Zie jij glazen deuren niet zo zitten? Dan zijn er nog andere mogelijkheden. Zo kun jij bijvoorbeeld ook kiezen voor een glazen wand. Deze kun je doorgaans volledig naar één kant schuiven, waardoor binnen en buiten nog meer bij elkaar betrokken worden. Wil jij ook ’s winters in optima forma kunnen genieten van het buitenleven? Dan is een serre echter de beste optie. De wanden van zo’n serre zijn namelijk vaak helemaal van glas gemaakt. Jij kunt hierdoor vaak aan drie van de vier kanten naar buiten kijken. Zet er ’s winters een lekker stoel neer, draai de kachel een paar graadjes hoger en jij waant je alsnog buiten.

Een kapotte woningruit of glasschade aan uw dakramen, kas of serre dient zo snel mogelijk te worden hersteld. In noodgevallen kunt u dag en nacht op ons bouwen. Bel ons meteen op. Voor geplande glaswerkzaamheden kunt u telefonisch of via onze website een afspraak maken. Of vraag via het digitale contactformulier om meer informatie of een offerte. Wij komen graag langs om uw glaswerk te inspecteren en u van een maatadvies te voorzien over glas plaatsen in Breda, waarmee u er warmer en veiliger bij zit.