Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7

Nood- en spoedgevallen

Glasschade?

Direct ter plaatse

Laat uw glas plaatsen door de erkende en voordelige glaszetter in Breda

Hebben uw kinderen een bal door de ruit geschoten, heeft een flinke storm glasschade veroorzaakt of wilt u uw huis beter isoleren met dubbel glas? Laat in alle gevallen uw glas plaatsen in Breda door de professionele glaszetter. Het is voor velen een vertrouwd en voordelig adres voor het plaatsen en monteren van nieuw glas en het repareren van glasschade. Wij staan er op elk moment en zijn altijd bereikbaar. Maak in situaties die geen uitstel dulden gebruik van onze 24-uurs spoedservice en uw glasprobleem is binnen korte tijd verholpen.

De betrouwbare glaszetter in Breda kan allerlei soorten glas plaatsen

Voor de glaszetter in Breda geldt: vakmanschap is meesterschap. U kunt rekenen op onze kennis en jarenlange ervaring in glasplaatsing van allerlei formaten in verschilleGlas plaatsennde typen woningen, kantoren en bedrijfsruimtes. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen voor juiste plaatsing en kunnen u adviseren over speciaal inbraakwerend glas met een folie-laag, dat het moeilijk maakt om uw ramen in te tikken. U kunt tevens bij ons terecht voor isolatieglas, brandwerend en gekleurd glas.

Een kapotte woningruit of glasschade aan uw dakramen, kas of serre dient zo snel mogelijk te worden hersteld. In noodgevallen kunt u dag en nacht op ons bouwen. Bel ons meteen op. Voor geplande glaswerkzaamheden kunt u telefonisch of via onze website een afspraak maken. Of vraag via het digitale contactformulier om meer informatie of een offerte. Wij komen graag langs om uw glaswerk te inspecteren en u van een maatadvies te voorzien over glas plaatsen in Breda, waarmee u er warmer en veiliger bij zit.