Over Glaszetters Breda

Glaszetters Breda is 24/7 werkzaam voor al uw glasschade. Dit betekend dat we doordeweeks en in het weekend 24 uursservice verlenen bij spoedgevallen. Wij zijn dus dag en nacht beschikbaar! Verder staat bij ons de klant centraal. Dit doen wij door de klant altijd de beste service te leveren. Wij vinden dat klantenvriendelijke service heel belangrijk is maar daarnaast ook de professionele installatie.

Service

De taken die onze glaszetters verlenen zijn heel divers en uitgebreid. Onze glaszetters doen namelijk meer dan alleen de nieuwe ruiten plaatsen. Taken die wij onder andere verrichten zijn het op maat snijden van het glas, het vervoer veilig vervoeren, het verwijderen van het oude glas en het afkitten. Dit valt allemaal binnen onze service zodat uw glas zo goed mogelijk geplaats wordt. Ook bij een spoedgeval proberen wij de beste service te verlenen bij het plaatsen van het glas zodat u uiteindelijk het beste resultaat heeft. Wilt u meer weten over de service die wij verlenen dan kunt u ons altijd bereiken op 076-7820945.

Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met het plaatsen van glas of het herstellen van glasschade. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button