Glasschade repareren in Breda

Glasschade kan iedereen overkomen. Een bal door de ruit of een tak die door een hevige storm tegen het raam slaat, veroorzaken heel wat schade. Soms is het alleen een kleine barst, maar vaak is het probleem een stuk groter. De glaszetter komt graag bij u langs om de glasschade in Breda te repareren. Naderhand ziet u niet meer dat er ooit schade is geweest.

Laat snel uw glasschade verhelpen

GlasschadeGlasschade kan heel wat vervelende gevolgen hebben. Met een kapotte ruit bent u een doelwit voor inbrekers. En wat dacht u van de regen die gemakkelijk bij u naar binnen komt? Het is dus verstandig dat u de schade snel laat verhelpen. Woont u in Breda of omgeving dan kunt u onze vakkundige monteurs inschakelen. Na een eerste inspectie kunnen wij u al direct vertellen of de glasschade te repareren is of dat wij de ruit moeten vervangen. Wij nemen onze specialistische materialen mee zodat wij u direct kunnen helpen. Van de schade is al snel niets meer te zien.

Verzekering en glasschade

Bent u verzekerd voor uw glasschade? Glas valt vaak onder de opstalverzekering. Dit is echter niet altijd de standaard. Veel verzekeraars bieden dit namelijk ook aan door middel van een losse module. Huurt u een woning? Dan kunt u glasschade verzekeren door middel van een inboedelverzekering. Zoek dit altijd van te voren uit. Zo ontstaan er geen onvoorziene kosten.

Bel de glaszetter in Breda bij spoed

Als u glasschade heeft, wilt u graag dat dit zo spoedig mogelijk verholpen wordt. De glaszetter in Breda laat niet op zich wachten. U kunt ons 24 uur per dag bellen en zelfs in de weekenden staan wij voor u klaar. Uw kapotte ruit ziet er binnen korte tijd weer uit als nieuw. Heeft u onze experts nodig om de glasschade te verhelpen? Bel ons en wij komen meteen naar u toe!

Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse
24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met het plaatsen van glas of het herstellen van glasschade. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs als het middernacht is!

Menu
Call Now Button