Dit gereedschap heeft u nodig om glas te zetten

gereedschap glas zetten
Nieuws

Wilt u glas zetten? Dan heeft u de juiste soorten gereedschappen om glas te zetten nodig. In deze blog vertellen we precies welke gereedschappen dat zijn en waarom ze van belang zijn. Wees daarom slim en neem alle informatie die u in de blog treft goed door om het juiste glaszet gereedschap te halen.

1. Een glaszetter en glasschuurmachine

Als eerste gereedschap om glas te zetten dient u een glaszetter aan te schaffen. Deze kan u in de bouwmarkt halen of online bestellen. Een glaszetter is, zoals de naam al vermeldt, een speciaal soort gereedschap dat u nodig hebt om glas te kunnen zetten. Daarnaast dient u ook een glasschuurmachine aan te schaffen. Deze machine is nodig om het glas glad en voorbereid te maken voor het zetten. Als u deze twee gereedschappen in huis haalt, dan bent u al een heel eind op weg. U kunt namelijk met de glaszetter het glas plaatsen en met de glasschuurmachine het glas voorbereiden.

2. Een waterpas

Ook dient u een waterpas in huis te halen. Deze is nodig om er zeker van te zijn dat het glas recht geplaatst wordt. Wanneer het glas scheef staat, kan dit namelijk leiden tot problemen met het licht en/of de verwarming.

3. Lijm en een lijmpistool

Als laatste dient u ook een lijmpistool in huis te halen. Dit gereedschap is nodig om de lijm aan te brengen op het glas en de muur. Wanneer u geen lijmpistool heeft, kunt u de lijm als alternatieve optie aanbrengen met een kwast of roller.

Al met al zijn dit de gereedschappen die u nodig heeft om glas te kunnen zetten. Wanneer u deze gereedschappen in huis haalt, bent u goed voorbereid en kunt u aan de slag met het zetten van glas. Wij wensen u veel succes en plezier met het zetten van glas.

Wilt u niet zoveel gereedschap om glas te zetten in huis halen? Schakel een glaszetter in!

Heeft u geen zin om al de verschillende materialen en gereedschap in huis te halen? Het is voor u een stuk makkelijker om een glaszetter in te schakelen. De professional neemt zijn eigen glaszet gereedschap mee dus dit hoeft u niet zelf in huis te halen. Daarnaast is een glaszetter gespecialiseerd en kan snel en moeiteloos het glas zetten waar u misschien veel tijd aan had besteed.

 

Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button