Wat moet ik doen bij een sterretje in mijn ruit?

sterretje in ruit
Nieuws

Is er een steentje tegen uw ruit gevlogen? Of heeft u met een voorwerp tegen het raam gestoten? Dan zit er mogelijk een sterretje in de ruit van uw woning. De meeste inwoners van Breda komen in dat geval niet direct in actie. Dit kom voornamelijk doordat men niet weet wat zij moeten doen in het geval van een sterretje in het glas. Heeft u ook geen idee? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij vertellen u in deze tekst namelijk precies wat u moet doen bij een sterretje in uw glas.

Is een sterretje in de ruit repareren van belang?

De meeste inwoners van Breda denken dat het niet belangrijk is om een sterretje in hun ruit te repareren. Dit is een misvatting. Wanneer u niets doet, kan het sterretje op den duur namelijk een barst worden. Grote temperatuurverschillen zijn hier vaak de oorzaak van. De kans dat het sterretje een barst wordt is met name in de winter groot. Buiten is het dan vaak koud, terwijl binnen de kachel brandt. Is het sterretje in uw ruit reeds een barst geworden? Dan kost reparatie u aanzienlijk meer. In het ergste geval is uw raam niet meer te repareren en moet deze vervangen worden.

Kunt u een sterretje zelf repareren?

Nu u weet dat het repareren van een sterretje in uw glas van belang is, wilt u waarschijnlijk niet lang wachten met reparatie. Probleem is alleen dat veel mensen geen idee hebben hoe zij te werk gaan. Omdat het inschakelen van een glaszetter u geld kost, waagt u mogelijk eerst zelf een poging. U kunt zelf allerlei middelen kopen om het sterretje in het glas op te vullen. Toch is de kans niet groot dat u hiermee succes boekt. Mogelijk maakt u het probleem zelfs alleen maar erger. Repareer een sterretje in uw ruit daarom nooit zelf, maar laat dit over aan een glaszetter.

Schakel een glaszetter in

U doet er goed aan een sterretje in glas te laten repareren door een professionele glaszetter. Zit er een sterretje in de ruit van uw woning in Breda of omgeving en zoekt u nog een vakman? Dan bent u bij onze glaszetter in Breda aan het juiste adres. Wij hebben al menig sterretje in glas gerepareerd, waardoor ergere schade voorkomen is. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij sturen vervolgens zo snel mogelijk een glaszetter bij u langs. Dankzij onze glaszetter in Breda is een sterretje in uw glas binnen de kortste keren verleden tijd.

Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button